• Stenkilar referenskund Naturstenskompaniet logotyp

  Naturstenskompaniet Sverige AB

  Naturstenskompaniet ingår i Naturstenskompaniet International AB (tidigare A P Stengruppen), Sveriges största företagsgrupp specialiserad på naturstensprodukter. Egna stenbrott för graniter i nordöstra Skåne och kalksten på Öland kompletteras med importerade stensorter. Detta gör oss till en komplett leverantör av anläggnings- och byggnadssten.

  Som Sveriges ledande företag inom natursten är vi måna om att alla produkter håller högsta kvalitet, oavsett om vi själva har tillverkat dem eller om de kommer från andra delar av världen.

  Besök naturstenskompaniet.se 
 • Stenkilar referenskund Benders Bohusgranit logotyp

  Benders Bohusgranit

  Bohusgranit med sin unika färgskala i glimrande ljusgråa och ljusröda toner finner du i bearbetad form över hela Norden. Murar, gatstenar, kantstenar och fasader med flera – alla lånar de sin karaktär från klipphällarna vid Västerhavet.

  Besök Benders.se (Bohusgranit) 
 • Stenkilar referenskund Stefans stenhuggeri profilbild

  Stefans Stenhuggeri AB

  "Vi köper våra spräckkilar av Ola på Stenkilar.se för att de smidda spräckilarna är av gedigen kvaliet. Kvalitet är ett måste i vårt yrke stenhuggeri!"

  Besök Stefans Stenhuggeri på Facebook 
 • Stenkilar referenskund Zaar Stone logotype

  Zaar Stone AB

  "Zaar Stone har stor erfarenhet av att leverera naturstensprodukter. I vår produktion använder vi Olas stenkilar, och vi kan varmt rekommendera dessa stenkilar om ni behöver spräcka sten!"

  Om Zaar Stone AB

  Vi är den kompletta naturstensleverantören som kan leverera allt inom naturstensprodukter. Vi jobbar med flera olika grenar som tex köksbänksskivor, väggbeklädnad, byggnadssten och konstverk. Inga jobb är förstora eller för små.

  Besök zaarstone.se